Vanzari Auto Romania head

ARTICOLE AUTO
RCA pe intelesul tuturor

Asigurarea de raspundere civila auto sau pe scurt RCA - asigura autoturismul tertului prejudiciat. Aceste asigurari sunt destinate atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. RCA difera fundamental de CASCO prin faptul ca cel din urma asigura masina proprie plus ca nu este obligatorie spre deosebire de RCA care trebuie incheiat anual conform legii.

Citeste mai multe
Sfaturi cumparare masina second hand

Achizitionarea unei masini este un moment important in viata fiecarui om de aceea consideram ca acest subiect trebuie tratat cu cea mai mare seriozitate pentru a nu exista regrete ulterior. Anunturile de vanzare a masinilor second hand s-au inmultit foarte mult in ultimii ani si asta nu poate decat sa ne bucure. Desigur, cu totii ne-am dori o masina noua, dar din lipsa banilor suntem nevoiti sa ne multumim si cu o masina la mana a doua. Precautia este cuvantul de baza atunci cand cumparam un produs la mana a doua (nu doar un autoturism) de aceea cu acest articol dorim sa va oferim cateva sfaturi utile.

Citeste mai multe
Variante pentru achizitionarea unui autoturism

Fiecare dintre noi la un moment dat in viata isi pune problema achizitionarii unei masina. Nu toata lumea are intreaga suma necesara pentru achizitionarea automobilului asa ca trebuie sa apeleze la un imprumut. Exista 3 variante, si anume: credit de nevoi personale, credit auto si cel mai popular, leasingul auto.

Citeste mai multe
Programul Rabla 2010

Avand in vedere apropierea termenului la care se va demara programul de stimulare a innoirii parcului auto, cunoscut sub denumirea de programul "Rabla" analistii FinZoom.ro va prezinta pasii ce trebuiesc indepliniti de catre proprietarul, persoana fizica, pentru a intra in posesia unei masini noi prin intemediul acestui program (asa cum sunt prezentati de catre Administratia Fondului pentru Mediu).

Citeste mai multe
Optiuni in caz de imposibilitate de plata

Este o perioada dificila pentru romani: preturile sunt mari, veniturile in scadere, iarna si cheltuielile suplimentare ne-au gasit in aceeasi criza a neprofesionalismului, ignorantei si coruptiei. Dincolo de nesiguranta zilei de maine, fara sa tina cont de toate aceste probleme, facturile vin cu regularitate si ne intra pe sub usa fara sa ne intrebe daca ne permitem sa le achitam pana la data scadenta sau nu.

Citeste mai multe
Sfaturi intretinere vopsea

Probabil cel mai important proces de intretinere al oricarui autovehicul il reprezinta spalarea. Ea trebuie facuta in mod periodic, cel putin o data pe luna. Insectele, bitumul, excrementele pasarilor, mizeria, praful, toate acestea dauneaza atat vopselei cat si caroseriei. In ceea ce priveste spalarea masinii, recomandam urmatoarea metoda.

Citeste mai multe
Sfaturi intretinere sistem franare

Durata medie de viata a componentelor care alcatuiesc sistemul de franare este destul de scurta de aceea specialistii recomanda o revizie pe an sau la maxim 10.000 km. Problemele la sistemul de franare apar cel mai des la soferii care obisnuiesc sa conduca mai sportiv, cu multe franari si accelerari bruste.

Citeste mai multe
Copyright (C) 2008. Vanzari Auto Romania. Toate drepturile rezervate. Termeni si Conditii | Bannere