Vanzari Auto Romania head

TERMENI SI CONDITII

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.vanzariautoromania.ro

Accesul si vizitarea site-ului www.vanzariautoromania.ro de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare de pe aceasta pagina, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia. Daca aceste conditii vi se par exagerate va rugam sa nu accesati/vizitati site-ul www.vanzariautoromania.ro.

Echipa www.vanzariautoromania.ro isi rezerva dreptul de a schimba sau actualiza in orice moment continutul website-ului www.vanzariautoromania.ro, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati acceptat sa le respectati.

Utilizarea serviciilor oferite de acest site este gratuita pentru persoanele fizice. Parcurile/dealerii auto trebuie sa plateasca o taxa lunara modica. Raspunderea pentru veridicitatea datelor anuntului revine in totalitate persoanei care posteaza anuntul. Pentru a posta anunturi pe www.vanzariautoromania.ro, trebuie sa va creati un cont utilizator pe site.

Orice material (anunturi, fotografii, etc.) introduse pe acest site devin proprietatea site-ului www.vanzariautoromania.ro.

Postarea anunturilor

Este interzisa :

- adaugarea de pe acelasi cont sau de pe conturi diferite a doua sau mai multe anunturi cu acelasi continut (care se refera la acelasi autoturism);
- inserarea in cadrul anuntului a datelor de contact ( telefoane, emailuri, ID-uri de messenger, numele altor site-uri etc ). Datele de contact se insereaza in sectiunea "Date de contact";
- adaugarea de anunturi care nu au ca obiect ceva concret si real (ex. anunturi gen "vand / cumpar autoturisme second-hand", "vand piese auto", "aduc orice masina pe comanda" ) si altele asemenea;
- adaugarea de anunturi cu date false (ex. pret autoturism 50 EURO, preturi ridicol de mici sau exagerat de mari fata de normal etc.);
- adaugarea de poze care nu reprezinta obiectul anuntului, preluate de pe internet sau folosirea de banere publicitare ale unor firme;

Anunturile care nu respecta prevederile de mai sus vor fi sterse, iar utilizatorii care le-au postat vor fi avertizati/dezactivati/stersi din baza de date.

Ne rezervam dreptul :
- de a modifica in orice moment anumite informatii despre/din anunturi fara o instiintare in prealabil a utilizatorilor.
- de a refuza de la publicare anunturi si/sau poze fara a fi necesara o detaliere a motivelor.
- de a sterge anunturi/informatii din anunturi fara a fi necesara o detaliere a motivelor.

Informatii generale

Orice fel de decizie luata pe baza informatiilor culese de pe pagina web www.vanzariautoromania.ro, constituie raspunderea proprie a utilizatorului.

www.vanzariautoromania.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un fel de pierderi sau prejudicii provenite din accesarea, sau imposibilitatea de a accesa siteul www.vanzariautoromania.ro sau informatiile de pe acest site, sau din utilizarea acestor informatii.

www.vanzariautoromania.ro nu se face raspunzator pentru eventualele prejudicii, pierderi si cheltuieli care apar prin utilizarea paginilor sale web, din cauza imposibilitatii de a utiliza paginile, a avariilor, sau a modificarii datelor de catre persoane neautorizate.

Ne asumam responsabilitatea de a pastra confidentialitatea datelor introduse de utilizatori (adresele de e-mail si parolele conturilor) si nu vom divulga aceste informatii unor terte persoane pentru a le folosi cu scop publicitar.

Dreptul de autor

Paginile web ale www.vanzariautoromania.ro si tot continutul iconografic, sonor si textual aflat pe acestea, sunt protejate de reglementarile in vigoare privind drepturile de autor. Utilizarea acestora altfel decat in scop personal este posibila numai cu aprobarea scrisa a www.vanzariautoromania.ro si in scopul declarat.

www.vanzariautoromania.ro va actiona impotriva oricaror incalcari ale drepturilor sale, despre care va lua cunostinta.

Politica de privatiune

www.vanzariautoromania.ro isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. www.vanzariautoromania.ro asigura utilizatorii sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti, doar cu acordul utilizatorului, sau in cazul in care acest lucru este solicitat in baza legilor Statului Roman. De asemenea, www.vanzariautoromania.ro isi rezerva dreptul de a face publice aceste date sub forma statistica.

Copyright (C) 2008. Vanzari Auto Romania. Toate drepturile rezervate. Termeni si Conditii | Bannere